Lycon voksbehandling

Lycon Voksbehandling
Bryn 175,-
Overlæbe 175,-
Hage 175,-
Ansigt 325,-
Armhule 255,-
Arme (fra albue og ned) 295,-
Hel arm (hele armen) 395,-
Bikini 275,-
Armhule & Bikini 455,-
Ben fra knæ og ned 310,-
Ben fra knæ og ned inkl. bikini 550,-
Hel ben inkl. brasiliansk 755,-
Brasiliansk 1. gang 495,-
Brasiliansk indenfor 14 dage 310,-
Brasiliansk indenfor 5 uger 445,-

Lycon Wax

Lycon uovertruffen voks er specielt udviklet med den fineste naturlige harpiks, bivoks og sanselige aromaterapi. Lycon leverer enestående resultater, i det den kan fjerne genstridig hår helt ned til 2 mm. og fjerner hår i begge gro-retninger på samme tid. Der lægges først en beskyttende olie på huden, som gør at voksen ikke klistrer og at huden utroligt hurtigt bliver rolig igen. Påføres med engangs spartel og fjernes uden strips. En meget mindre smertefuld voksbehandling.      Samtidig med at Lycon´s voks har en lav temperatur, er den mild, plejende og fugtgivende. Behandlingen henvender sig til selv den mest sensitive hud, efterlader huden glat og silkeblød, uden hår der stikker efter skraberen.

Hvis hårene er længere end 1 cm. når det gælder intim voksbehandling, anbefaler vi, at du klipper eller trimmer dem hjemmefra, inden din voksbehandling. På denne måde opnår vi det bedste resultat. Udvoksningsperioden er ca. 4 uger.

Brasiliansk

Brasiliansk voksbehandling handler om at fjerne alt hår på de nedre regioner inkl. ydre kønslæber samt mellem balderne. Du bestemmer selv hvor meget vi tager. Vi kan fjerne hår helt ned til 2 mm. med Lycon voks.

OBS. Denne behandling udføres kun på kvinder.

Voks af ben

Ved voks af ben anbefales det at hårene er ca. 5 mm. lange.

Book tid