Voksbehandling

Lycon Voksbehandling
Bryn 135,-
Overlæbe eller hage 135,-
Ansigt 285,-
Arme 295,-
Armhule eller bikini 215,-
Armhule & bikini 345,-
Ben fra knæ og ned 275,-
Ben fra knæ og ned inkl. Bikini 395,-
Helt ben inkl. Bikini 525,-
Brasiliansk 1. Gang 455,-
Brasiliansk indenfor 5 uger 395,-

Lycon Wax

Lycon uovertruffen voks er specielt udviklet med den fineste naturlige harpiks, bivoks og sanselige aromaterapi. Lycon leverer enestående resultater, i det den kan fjerne genstridig hår helt ned til 2 mm. og fjerner hår i begge gro-retninger på samme tid. Der lægges først en beskyttende olie på huden, som gør at voksen ikke klistrer og at huden utroligt hurtigt bliver rolig igen. Påføres med engangs spartel og fjernes uden strips. En meget mindre smertefuld voksbehandling.      Samtidig med at Lycon´s voks har en lav temperatur, er den mild, plejende og fugtgivende. Behandlingen henvender sig til selv den mest sensitive hud, efterlader huden glat og silkeblød, uden hår der stikker efter skraberen.

Hvis hårene er længere end 1 cm. når det gælder intim voksbehandling, anbefaler vi, at du klipper eller trimmer dem hjemmefra, inden din voksbehandling. På denne måde opnår vi det bedste resultat. Udvoksningsperioden er ca. 4 uger.

Brasiliansk

Brasiliansk voksbehandling handler om at fjerne alt hår på de nedre regioner inkl. ydre kønslæber samt mellem balderne. Du bestemmer selv hvor meget vi tager. Vi kan fjerne hår helt ned til 2 mm. med Lycon voks.

OBS. Denne behandling udføres kun på kvinder.

Voks af ben

Ved voks af ben anbefales det at hårene er ca. 5 mm. lange.

Book tid