Negle

CND Brisa Gelenegle & Akrylnegle

Gele & Akryl
Naturlig forstærkning 595,-
Naturlig forlængelse 695,-
Negleforlængelse med Shellac 895,-
Baby Boomer 775,-
Forlængelse med malet fransk kant 775
1 ny negl 125,-
Opfyldning af Gele & Akryl
Opfyldning lille tjek (indenfor 4 uger) 475,-
Opfyldning lille tjek inkl. Shellac (indenfor 4 uger) 695,-
Stor naturligt opfyldning (4-6 uger) 605,-
Stor opfyldning inkl. Shellac (4-6 uger) 845,-
Opfyldning af Baby Boomer (opf. af den hvide) 695,-
Opfyldningaf franske negle (hvid kant) 695,-
1 ny negl ved opfyldning 50,-
Aftagning af negle
Aftagning af negle inkl. mini manicure 395,-
Aftagning af negle ved anden behandling 310,-
Tillæg 
 Aftagning af lak 25,-
Glitter/Swarovski m.m. pr. stk. /negl, fra 10,-
Stamping/Chrome m.m. pr. stk./negl, fra 15,-
Swarovski design, fra 50,-

CND Spa Manicure

Manicure
Quick Manicure 285,-
Luksus Spa Manicure 545,-
Luksus Spa Manicure inkl. Shellac 745,-

CND Negle
CND er verdens største udbyder af produkter og uddannelse til den professionelle branche for negle, manicure og pedicure. Årsagen til CNDs succes kan findes i 3 ting: Et meget grundigt uddannelsessystem, nogle ekstremt professionelle produkt linier, samt et globalt net af loyale negleteknikere og distributører (Team CND). Ved internationale mesterskaber er CND tillige det mest vindende produkt, og negleteknikere fra CND indtager næsten altid podiepladserne både ved DM og verdensmesterskaberne.

CND Gelé BRISA
Brisa er kendt for, at man kan lave supertynde og holdbare gelenegle, der ikke gulner og har en høj glans. Brisa er det første ægte hypoallergene gelésystem på markedet, der ikke indeholder akrylat, formaldehyd og gluteraldehyd, som kendes fra andre gelésystemer. CND Gelé BRISA er lugtfri.

CND Akryl
Er verdens mest udbredte neglesystem blandt professionelle negleteknikere, og samtidig det mest vindende system ved både danske og internationale konkurrencer. Det er samtidig super holdbart og slidstærkt.

Med en kombination af væske og pulver påføres en hurtigt hærdende akrylmasse med pensel på neglen.

CND Spa Manicure
Med Almon Spamanicure kan du forkæle dine hænder med en blid, afslappende behandling. Denne super luksuriøse og effektfulde spamanicure er designet til at berolige og genopbygge huden på selv de mest stressede hænder. Behandlingen tilfører huden langt ud over, hvad den almindelige manicure formår. De milde mandelbaserede produkter er skabt til at blødgøre, eksfoliere og tilføre fugt i dybden, med sød mandelolie, jojobaoilie og E-vitamin. Manicuren efterlader huden blød, glat og med en sund glød

Produkterne er beriget med vitaminer og terapeutiske ingredienser, som normalt kun findes i ansigtspleje-serier, men som vi tilbyder til hænder og arme.

Quick Manicure: Vi starter med et blødgørende håndbad og derefter skubbes neglebånd. Neglende files i facon og neglepladen poleres. Behandlingen afsluttes med vores Solar Oil, Cuticle eraser og creme.

Luksus Spa Manicure
Først et blødgørende håndbad, så skubber vi neglebånd og neglene files i facon. Hænder og arme exfolieres, så alle de døde hudceller fjernes, derefter en fugtgivende og opstrammende maske, samtidigt med at hænder og arme masseres. Behandlingen afsluttes med vores Solar Oil, Cuticle eraser og creme.

Aftagning af dine negle:
Pil eller riv ikke den kunstige negl af, da du vil beskadige din egen negl, hvilket vil resultere i tynde og beskadigede negle.
Klip ikke i den kunstige negl da den kan revne.
Du kan altid komme tilbage til din negle tekniker så de kan tage dem af.

Vi anbefaler brug af solar Oil 2 gange dagligt og de første par dage gerne flere gange dagligt.
Garantien bortfalder på neglebidere, ved ekstra lange negle, samt ved slag og knækkede negle.

Book tid