Negle

CND Brisa Gelenegle & Akrylnegle

Gele og Akryl negle

Forstærkning naturligt look 625,-

Forstærkning ink. Shellac 825,-

Forlængelse i naturligt look 745,-

Negleforlængelse med shellac 945,-

Babyboomer 845,-

Forlængelse med malet fransk kant 845,-

1-3 nye negle 145,- pr. negl

Opfyldning af Gele og Akryl negle

Opfyldning lille tjek (indenfor 3 uger) 525,-

Opfyldning lille tjek inkl. shellac (indenfor 3 uger) 745,-

Stor opfyldning naturligt (3-5 uger) 665,-

Stor opfyldning inkl. Shellac (3-5 uger) 885,-

Babyboomer opfyldning 3-5 uger 745,-

Stor opfyldning med malet Hvid kant (3-5 uger) 745,-

Aftagning af akryl inkl. Mini manicure 495,-

Aftagning af akryl negle ved anden behandling 315,-

Tillæg

Aftagning af lak 25,-

Glitter/Swarovski m.m. pr. stk. /negl 10,-

Stamping/Chrome m.m. pr. stk./negl 15,-

Swarovski design, fra 50,-

CND Spa Manicure

Manicure
Quick Manicure 310,-
Luksus Spa Manicure 565,-
Luksus Spa Manicure inkl. Shellac 795,-

CND Negle
CND er verdens største udbyder af produkter og uddannelse til den professionelle branche for negle, manicure og pedicure. Årsagen til CNDs succes kan findes i 3 ting: Et meget grundigt uddannelsessystem, nogle ekstremt professionelle produkt linier, samt et globalt net af loyale negleteknikere og distributører (Team CND). Ved internationale mesterskaber er CND tillige det mest vindende produkt, og negleteknikere fra CND indtager næsten altid podiepladserne både ved DM og verdensmesterskaberne.

CND Gelé BRISA
Brisa er kendt for, at man kan lave supertynde og holdbare gelenegle, der ikke gulner og har en høj glans. Brisa er det første ægte hypoallergene gelésystem på markedet, der ikke indeholder akrylat, formaldehyd og gluteraldehyd, som kendes fra andre gelésystemer. CND Gelé BRISA er lugtfri.

CND Akryl
Er verdens mest udbredte neglesystem blandt professionelle negleteknikere, og samtidig det mest vindende system ved både danske og internationale konkurrencer. Det er samtidig super holdbart og slidstærkt.

Med en kombination af væske og pulver påføres en hurtigt hærdende akrylmasse med pensel på neglen.

CND Spa Manicure
Med Almon Spamanicure kan du forkæle dine hænder med en blid, afslappende behandling. Denne super luksuriøse og effektfulde spamanicure er designet til at berolige og genopbygge huden på selv de mest stressede hænder. Behandlingen tilfører huden langt ud over, hvad den almindelige manicure formår. De milde mandelbaserede produkter er skabt til at blødgøre, eksfoliere og tilføre fugt i dybden, med sød mandelolie, jojobaoilie og E-vitamin. Manicuren efterlader huden blød, glat og med en sund glød

Produkterne er beriget med vitaminer og terapeutiske ingredienser, som normalt kun findes i ansigtspleje-serier, men som vi tilbyder til hænder og arme.

Quick Manicure: Vi starter med et blødgørende håndbad og derefter skubbes neglebånd. Neglende files i facon og neglepladen poleres. Behandlingen afsluttes med vores Solar Oil, Cuticle eraser og creme.

Luksus Spa Manicure
Først et blødgørende håndbad, så skubber vi neglebånd og neglene files i facon. Hænder og arme exfolieres, så alle de døde hudceller fjernes, derefter en fugtgivende og opstrammende maske, samtidigt med at hænder og arme masseres. Behandlingen afsluttes med vores Solar Oil, Cuticle eraser og creme.

Aftagning af dine negle:
Pil eller riv ikke den kunstige negl af, da du vil beskadige din egen negl, hvilket vil resultere i tynde og beskadigede negle.
Klip ikke i den kunstige negl da den kan revne.
Du kan altid komme tilbage til din negle tekniker så de kan tage dem af.

Vi anbefaler brug af solar Oil 2 gange dagligt og de første par dage gerne flere gange dagligt.
Garantien bortfalder på neglebidere, ved ekstra lange negle, samt ved slag og knækkede negle.

Book tid