Spraytan – Få en flot og naturlig farve, helt uden solarie

Spray tan
Pr. behandling 265,-

Hos Tina i Greve tæt på Køge, Roskilde og København har vi udført professionelt SprayTan siden 2010, hvor Tina tog sit første spraytan kursus. Vi går meget op i at farven er naturlig og passer til dig.

SprayTan Med Mine Tan er du sikker på at få en flot og naturlig farve, helt uden solarie. Efter kun én behandling vil du opnå en naturlig farve, som havde du været 14 dage sydpå. Farven hverken lugter eller ser kunstig ud. Farven holder i 7 -10 dage og behandlingen er fuldstændig ufarlig. Det er derfor en sund og sikker måde at holde sin hud flot og solbrun på.

Sådan gør du:

For at få det bedste resultat, skal du peele huden dagen inden (eller om morgenen på behandlingsdagen). Det er vigtigt, at du skrubber huden over hele kroppen så alle de døde hudceller er væk. Undgå deodorant og creme på behandlingsdagen.

Selve behandlingen:

Behandlingen foregår ved, at hele kroppen bliver sprøjtet med tanning væske. Vælger man at beholde undertøj på, bliver man ikke brun de steder hvor tøjet dækker huden. Tøjet tager ikke skade, men det vil være en fordel at have mørkt løst tøj på. Den afsmittede farve går dog af i vask. Hvis der alligevel skulle være farve tilbage på tøjet efter vask (sker yderst sjældent), betales der ikke erstatning. Selve behandlingen tager ca. 5-10 min, hvorefter du skal stå og tørre ca. 5 min.

Efter behandlingen:

Vent 6-8 timer med at gå i bad og dyrke motion, da produktet skal havde lov til at reagere. I dagene efter behandlingen er det vigtigt at man smører sin hud med bodylotion, for at sikre en fortsat ensartet farve i takt med at farven langsomt aftager. Lange varme bade, barbering, og bodyscrub vil forkorte holdbarheden af farven. Man kan dog forlænge den flotte farve ved at bruge en selvbruner spray eller creme som kan købes når du kommer. Den giver samme flotte resultat, da den indeholder en mindre mængde af samme stof som spray tanning væsken indeholder og vil derfor være med til at holde på den flotte glød længere.

Spray tan og graviditet. Vi får en del henvendelser fra gravide med spørgsmål mht. spray tan og graviditet. Det kan ikke be- eller afkræftes om spray tan med selvbruner er skadeligt. Vi har spray tannet mange gravide og ikke hørt om efterfølgende problemer. Er du i tvivl så kontakt din læge og hør hvorledes dennes holdning er. Se evt. de forskellige sider på nettet om emnet graviditet og selvbruner.

Book tid