TAN Accelerator – ALL IN ONE spray

kr.99,50

Udsolgt

Hurtigere brun med TAN Accelerator spray!
Beriget med Unipertan®, for en mere intens og varig solbrunhed!

 

Blive hurtiger brun, ved brug af denne her lækre Tan Accelerator som er en del af ALL IN ONE serien.

Kan med fordel bruge nogle dage op til solbadning.

Brugsvejledning: Anvendes en eller to dage før eller under solbadningen. Altid inden solcreme. Spray over hele kroppen, 20 cm væk fra huden, med en kontinuerlig og ensartet bevægelse for en perfekt applikation. Ved påføring på ansigtet sprøjtes først på hænderne og spredes derefter i ansigtet med cirkulære bevægelser. Kontinuerlig tilførselsspray, 360 °. BOV (bag on Valve) teknologi, miljøvenlig – uden gas.

Udsolgt

Varenummer (SKU): 8033712418698-1 Kategorier: , ,

Beskrivelse

TAN Accelerator spray – ALL IN ONE!

Beriget med Unipertan®, et revolutionerende biokompleks, giver mulighed for en mere intens og varig solbrunhed og hjælper med at reducere skaderne forårsaget af solens stråler. Formlen indeholder hampevand, rig på vitaminer og mineraler, der nærer og giver blødhed til huden. Menthol giver en behagelig fornemmelse af friskhed efter påføring.

AKTIVE INGREDIENSER
– UNIPERTAN® kosmetisk aktiv ingrediens kompleks, der favoriserer melaninproduktionsprocessen for at opnå en naturlig, mere intens og langvarig solbrunhed.
– HEMPVAND en ingrediens, der nærer og efterlader huden blød, rig på Omega 3- og Omega 6-antioxiderende stoffer, kraftige anti-aging og anti-frie radikaler.
– MENTHOL det giver en forfriskende følelse på huden efter påføringen af ​​produktet.

 

175 ml.

Go to Top